Thuis

Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Van goede kwaliteit ro de installatie van de zeewaterontzilting voor verkoop
Van goede kwaliteit ro de installatie van de zeewaterontzilting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

1 2 3 4
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chunke
Aantal werknemers : 200~500
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Is Milieu de Technologieco. van Guangzhouchunke, Ltd een materiaal en de toebehoren van de waterbehandeling aangezien één van de milieuwetenschap en technologieondernemingen, milieubescherming aan de ontwikkeling van de industrie, de productie, de verkoop en de naverkoop de dienst van de waterreiniging geëngageerd is. De belangrijkste productie en de verrichting van het materiaal van de waterbehandeling: omgekeerde osmosemateriaal, ultrafiltratiemateriaal, EDI-ontziltingssysteem, ontzilting; de toebehoren van de waterbehandeling: mechanische filters, waterontharder, fijne filter, ozon toren mengen, ionenuitwisselaar, Shell, controleklep, het membraanshell van het glasstaal, de trommel van het glasstaal, ultrafiltratiemembraan, omgekeerde osmosemembraan, waterpomp, ultraviolette desinfectie, ozongenerator en waterbehandelingslevering, filters en geneesmiddelen die. De producten worden wijd gebruikt in elektronika, het galvaniseren, elektrische centrales, geneesmiddelen, aardolie, chemisch product, voedsel en drank en druk en het verven van de industrieën.

Is Milieu de Technologieco. van Guangzhouchunke, Ltd nationale high-tech ondernemingen, geregistreerd kapitaal van 10 miljoen yuans, de installatiedekking een gebied van 3.000 vierkante meters. Heeft een aantal certificaat van het de technologieoctrooi van de waterbehandeling en door de de EU-certificatie van Ce en ISO9001-certificatie, heeft het bedrijf drie hogere ingenieurs, full-time R&D-personeel 15 mensen, met meer dan 10 jaar van omgekeerde osmose heel wat basisonderzoek en toepassing, Een aantal het ontwerpselectie van de kerntechnologie, technische ondersteuning, heeft geaccumuleerd en zo een sterke sterkte en een unieke ervaring gehad, het binnenlandse en internationale het bedrijfmateriaal geworden van de waterbehandeling en de toebehorenlevering verkoos fabrikanten.

Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, in de het „groene huis, de harmonische maatschappij, op dienstverlening gericht, kwaliteits eerst“ bedrijfsfilosofie, door het versterken van beheer, grondstoffengebruik blijft de beoordeling, enz. en versterken, ontving het bedrijf een goede economieefficiency, een zuivere Tak aan zijn eigen sterkte, een betrouwbare productkwaliteit, redelijke prijzen, een goede reputatie en de gevende dienst om de nieuwe en oude klanten te winnen een hoge graad van lof en vertrouwen. Overzee verkochte de producten, de Verenigde Staten, zouden moeten. Spanje, Rusland, Italië, Nederland, Polen, Roemenië, Turkije, Azerbeidzjan, Australië, Egypte, Zuid-Afrika, Togo, Oeganda, Tanzania, Pakistan, Singapore, Maleisië, Filippijnen, Vietnam, Myanmar etc.

„Hang wetenschappelijke en technologische innovatie, de introductie aan van merkstrategie, om kwaliteitsproducten te verstrekken, is de implementatie van de prima dienst“ dat wij altijd de van de kwaliteitsbeleid en dienst doeleinden aanhangen, zal de zuivere klasse de beste kwaliteit, de prima dienst zijn, die op de aankomst van de de vrienden oprechte samenwerking van de wereld wachten, briljant creëren.

Contactgegevens
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Hunter LI

Tel.: +86-18028016899

Fax: 86-20-22895083

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)