Thuis

Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit ro de installatie van de zeewaterontzilting voor verkoop
Van goede kwaliteit ro de installatie van de zeewaterontzilting voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd. Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

 • lopende band

  Als Chunke gebruiken wij bekend merk, hoogte - kwaliteitsmateriaal en werken met grote ervaren en hebben diepe kennismensen voor productie.

   

  Onze fabriek wordt gevestigd in het District van Guangzhou Baiyun, dichtbij aan Baiyun-Luchthaven. Onze fabriek heeft totale 3000m2 is voor workshop en pakhuis.

   

  Onze workshop heeft 3 ingenieurs, 2 hogere ingenieurs, 1 fabrieksmanager, ervaren en opgeleide 5 lassende mensen, installatie 5 en opdragend personeel, 3 mensen van het warenhuis en 5 arbeiders.

   

  In onze workshop, hebben wij hand en automatische lassenmachines, snijmachines, buigend materiaal, draaibankmachines,

   

  Onze internationale verkoopafdeling heeft 1 afdelingschef, 5 inernationalverkoop, 2 lokale verkoop.

  Ons bedrijf heeft 1 Gn.Manager en 1 CEO.

   

  In ons workshop en bureau, hebben wij ISO-Certificaat en 5S-norm. Chunke heeft intern eigen kwaliteitscontrolebeheersysteem dat met ISO verwant is.

   

  Ons bedrijf besteedt hoge aandacht voor R&D, werd Chunke toegekend en werd gesteund door de Overheid van China voor geavanceerd technische investeringen.

 • OEM / ODM
   

  Welkom ODM en OEM orden! Wij kunnen aangepaste waterzuiveringsinstallatiebasis op requiment van de klant veroorzaken. Pls verzendt vriendelijk uw waterverslag over de kwaliteit of ontwerptekening, zullen wij het materiaal maken u!! wilt!

 • R & D

  CHUNKE is scherp om de evolutie van technologie te volgen. Een speciaal team is verantwoordelijk voor onderzoek en ontwikkeling. Het team kijkt binnen aan nieuwe oplossingen, vennootschappen en, in het algemeen alle vaardigheden die prestaties voor elk project kunnen aanbieden.

   

  CHUNKE is in constant contact met onderzoekscentra, universiteiten en wetenschappelijke partners, en gebruik het volledige potentieel van bestaande kennis en vaardigheden.

   

  Dit resulteert in de toepassing die van nieuwe technologieën, en/of nieuwe Hulpmiddelen vergunning geven ontwikkelen.

   

  Onze geschiedenis is volledig van maatoplossingen die voor werkelijk moeilijke klantenproblemen oplossen. Daarom worden wij toegekend door de Overheid van China door Geavanceerd technisch bedrijf.

Contactgegevens
Guangzhou Chunke Environmental Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Hunter LI

Tel.: +86-18028016899

Fax: 86-20-22895083

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)